Hotmail prijavaž

Sign in to www.datingvr.ru Premium Mail
Kako napraviti e-mail➡ ♥♥♥ Link: Hotmail prijavažWe will be happy to hear from you. Proces je trajao punih šest sedmica. Ako imate neke primjedbe, sugestije ili komentare vezane za PREMIUM sadržaj možete pisati na.


Ringraziamo per la Vs. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama. Novi servis će takođe korisnicima omogućiti lakšu integraciju servisa kao što su Facebook, LinkedIn i Twitter.


Sign in to Gmail - Korisnici ne moraju da mijenjaju svoje hotmail. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje.


Kompanija Microsoft je završila prebacivanje svih postojećih Hotmail adresa na server elektronske pošte , čime je popularni Hotmail u potpunosti ugašen, javljaju američki mediji. Korisnici ne moraju da mijenjaju svoje hotmail. Prema tvrdnjama iz kompanije, ovo nije bilo lako napraviti jer je trebalo preseliti stotine miliona aktivnih naloga, sa oko 150 miliona GB podataka, uključujući e-mailove, kalendare, kontakte i lične postavke svih korisničkih naloga. Proces je trajao punih šest sedmica. Novi servis će takođe korisnicima omogućiti lakšu integraciju servisa kao što su Facebook, LinkedIn i Twitter. Hotmail, jedan od najpopularnijih usluga e-pošte, prvi put je predstavljen 1996. Hotmail je tada bio nezavisna kompanija, a Microsoft ga je kupio 1998. Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijeđanje i klevetanje. Takav sadržaj će biti izbrisan čim bude primijećen, a autori mogu biti prijavljeni nadležnim institucijama. Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite. Nije dozvoljeno postavljanje eksternih URL-ova u komentarima! Ako imate neke primjedbe, sugestije ili komentare vezane za novi izgled i funkcionalnosti portala Vijesti, možete pisati na. Ako imate neke primjedbe, sugestije ili komentare vezane za PREMIUM sadržaj možete pisati na.