Parovi forum

Zabava
Bračni parovi na obuci o organskoj proizvodnji➡ ♥♥♥ Link: Parovi forumOd estrade, čuli ste za Boru Drljaču, Lepu Lukić, Hasana Dudića, Tomu Pantera, verovatno i za Igora X, Cucu, modelsicu Ružicu... Voditelji šoua su Bojana Ristivojević i Ivan Ivanov, a trebalo bi da domaćica uključenja u vilu bude pevačica i voditeljka Maja Nikolić, i sama sa bogatim iskustvom u rijalitijima, od kojih su neki imali i. Početak šoua je obeležio gaf u živom prenosu, pošto su reklame imale ton, a živi prenos samo sliku i pucketanje!


parovi forum

Naći pravog partnera za te stvari nije uvek jednostavno, jer se nekako uvek desi nekakvo nepoklapanje u željama i očekivanjima. Jedva čekam da se vidimo!


parovi forum

Zabava - USKORO: Nova sezona Parova! Njihova imena i kratke izjave možete pogledati u galeriji!


parovi forum

USKORO: Nova sezona Parova! Da, dobro ste pročitali - nova sezona rijalitija startuje uskoro! Happy televizija objavila je danas da ćemo gledati novu sezonu najgledanijeg rijalitija. A, nadali smo se... Elem, nema predaha - uskoro ćemo gledati i Velikog Brata i Farmu i Parove! Produkcija Happy TV ne želi da otkriva imena učesnika, niti datum početka rijalitija, jer želi da napravi bum! Neko će dobiti apartman, a stižu nam i strani glumci! Happy TV ne želi da odustane od visokog rejtinga i nastavlja bitku za ostanak u vrhu tabele gledanosti. Producenti se nadaju da će ovog puta naći zajednički jezik sa Tanjom Savić i njenim suprugom, Milicom Dabović, koja je trebalo da uđe u Maldive, a za koju će se pripremiti poseban apartman ukoliko uđe u Parove. Produkcija razgovara i sa nekim stranim glumcima, kako bi ovaj šou dobio internacionalne razmere.